Jayne Anne Krentz Postoji 8 knjiga.

Jayne Anne Krentz
Jayne Ann Krentz (djevojački Castle) autorica mnogih bestselera “New York Timesa”, koristi sedam različitih pseudonima u pisanju: Jayne Castle, Jayne Taylor, Jayne Bentley, Stephanie James, Jayne Ann Krentz, Amanda Glass i Amanda Quick.

U Hrvatskoj je najpoznatija kao Amanda Quick, a u našoj nakladi izdaje još i pod imenima Jayne Ann Krentz i Jayne Castle.
Pod imenom Jayne Ann Krentz piše suvremene romantične priče pune neizjvesnosti. Pseudonim Amanda Quick koristi potpisujući svoje povijesne romanse, a imenom Jayne Castle potpisuje svoje futurističke romane.

"Često su me pitali zbog čega koristim tri različita pseudonima", kaže ona. "To sam radila kako bi čitatelji uvijek znali u koji će od moja “tri svijeta” ući kada izaberu jednu od mojih knjiga."

Od samog početka karijere težila je žanru romantike.
„Mislim da je to jedini žanr u kome će priča glavnih junaka ostati u srcu čitalaca. To su knjige koje slave herojske vrline žena, kao i vrijednosti poput hrabrosti, časti, odlučnosti i vjere u iscjeliteljsku moć ljubavi.“

Jayne Ann Krentz diplomirala je povijest na Kalifornijskom sveučilištu u Santa Cruzu, a zvanje magistra bibliotekarstva dobila je na državnom Sveučilištu u San Joseu u Kaliforniji. Prije nego što se u potpunosti posvetila pisanju, radila je kao knjižničar.

Poznata je kao „radoholičar“: svakoga dana u sedam sati ujutro počinje pisati i tako šest dana u tjednu.

Udata je i sa svojim mužem Frankom živi u Seattelu, u državi Washington.Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu