Neobični brak - meki uvez

Godina izdanja: 2012.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 484

ISBN: 978-953-218-316-0

Treći roman trilogije o Cavendish Squareu!

Još detalja

Na rasprodaji Na rasprodaji!
30,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


30 ostale knjige u istoj kategoriji:

Aurelia Farnham vjeruje da je zadovoljna životom na otmjenom londonskom Cavendish Squareu. No budući da su njezine prijateljice Livia i Cornelia udane, Aurelia je jedina bez muža, i katkad želi nešto više. Tada pukovnik Sir Greville Falconer poput oluje nahrupi u njezin život, te joj isporučuje pismo njezina pokojnog muža, ratnog junaka, koje otkriva da je bio špijun - pukovnikov špijun. Sad Greville želi da Aurelia nastavi domoljubnu misiju i bude mu partnerica u razotkrivanju kruga španjolskih špijuna koji su infiltrirani u londonsko visoko društvo.

Pozornost karizmatičnog Grevillea uzbuđuje Aureliju dok njegovo udvaranje iz pretvaranja prerasta u stvarnost. Kad se njihova uzajamna privlačnost zapali u strast, a opasnost Aurelijina dvostrukog života eskalira, Greville inzistira na sklapanju braka jer to smatra najboljim načinom da je zaštiti. Sad Aurelia shvaća da se ne treba bojati samo mračnih protivnika, već i činjenice da je poklonila srce naočitom špijunu koji će jednoga dana otići jednako naglo kao što se i pojavio...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu