Zatočena nevjesta

Godina izdanja: 2012.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 492

ISBN: 978-953-218-343-6

Prvi roman trilogije Nevjeste!

Još detalja

Snižena cijena!
30,00 KN

160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


30 ostale knjige u istoj kategoriji:

Ovo je prvi roman u trilogiji Nevjeste u kojoj se tri nekonvencionalne mlade žene zaklinju da se nikad neće udati - ali sudbina odlučuje drukčije. Nevjesta broj jedan je Portia koja nema dlake na jeziku...

Dovoljno je loše što je sedamnaestogodišnju Portiju Worth pod svoj krov uzeo njezin stric, markiz od Granvillea, nakon smrti njezina oca. Portia zna da kao nezakonita nećakinja može očekivati malošto više od krova nad glavom i mjesta za stolom.

Međutim, doista je prevršena svaka mjera kad Granvilleov zakleti neprijatelj, odmetnik Rufus Decatur, smisli plan o otmici markizove kćeri - ali slučajno otme Portiju.

Portia, koja posjeduje izrazito snažnu neosvisnost, kao i sposobnost pružanja otpora, ne želi se pomiriti s činjenicom da je oteta, greškom ili nekako drukčije.

Decatur će se uskoro naći pred životnim izazovom, na bojnome polju i u spavaćoj sobi, dok se nadmeće s tom osebujnom djevojkom koja ima drskosti sebe smatrati ravnopravnom bilo kojem muškarcu...

P.S. Priču o Phoebe, onoj nezgrapnoj, naći ćete u Slučajnoj nevjesti. A toplu priču o plahoj Oliviji i njezinu susretu s čovjekom koji u njoj vidi senzualnu ljepoticu, kakva ona doista jeste, pročitajte u Gusarovoj nevjesti, posljednjem romanu trilogije Nevjeste.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu