Prepoznavanje gljiva

Godina izdanja: 2004.

Uvez: tvrdi

Format: 17 x 22

Stranica: 132

Više od 300 fotografija u boji!

ISBN: 953-218-070-2

Još detalja


120,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 12 loyalty points. Your cart will total 12 points that can be converted into a voucher of 2,40 KN.


9 ostale knjige u istoj kategoriji:

Vodič za prepoznavanje, branje i pripremu gljiva. Abecedni pregled s fotografijama najpoznatijih gljiva, viđenih "in situ " i izbliza. Kratka informacija o staništu i sezoni te savjet za pripremu svake gljive. Pažljivo odabran vodič za identifikaciju otrovnih i nejestivih vrsta.

Prepoznavanje gljiva može biti frustrirajuće ako ste prethodno prelistali stotine ilustracija gljiva, a sve vam se čine istima. Ova bi knjiga trebala olakšati taj postupak. Knjiga prikazuje najbolje jestive gljive, vrste koje rastu u određeno doba godine te skreće pozornost na otrovne srodnike i smrtonosne vrste gljive koje se često nalaze među izvrsnim jestivim gljivama. Odlomak u kojem su obrađene otrovne vrste pomoći će vam u prepoznavanju i potaknuti da ih se što prije riješite. Međutim, savjete u ovoj knjizi primite s oprezom. I ne zaboravite, najvažniji savjet je: ako sumnjate u gljivu, nikad je nemojte ubrati te nikad nemojte jesti nešto što sa sigurnošću ne možete prepoznati.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu