Dijamantna papučica

Godina izdanja: 2012.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 500

ISBN: 978-953-218-354-2

Prvi roman trilogije Narukvica s privjescima!

Još detalja

Na rasprodaji Na rasprodaji!
30,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


30 ostale knjige u istoj kategoriji:

Dragi čitatelju,

što vam pada na pamet kad pomislite na dijamantnu papučicu?

Možda Pepeljuga? Upravo je tako pomislila Cordelia Brandenburg kad su joj njezini kumovi ugovorili brak s muškarcem kojeg nikad nije vidjela - brak koji će je odvesti u Versailles, daleko od strogih ograničenja doma u kojemu je odrastala. Za zaručnički je dar dobila narukvicu s privjescima i malom, dijamantima optočenom papučicom...kako i dolikuje putovanju u njezinu bajkovitu budućnost.

No, Cordelia - mlada, svojeglava i predivna - odmah upada u nevolje. Njezin pratilac na vjenčanju je zlatnooki, senzualni vikont Leo Kierston. Za Cordeliju je to ljubav na prvi pogled. No Leo u njoj vidi samo razmaženo derište - vjerojatno zbog načina na koji ona vara u šahu - i Cordelia je odlučna da mu pokaže ženu u sebi.

Svim srcem suosjećam s Cordeliom dok se odlučno bori protiv muškarca odlučnog da joj slomi duh. No, njezin suprug ima jednu tajnu, tajnu koja će dovesti do osvete viokonta Kierstona i svih onih koji su imali razloge mrziti ga.

Nadam se da ćete uživati u ovoj ljubavnoj priči dvaju meni najdražih likova.

Toplo vas pozdravljam,

                              Jane Feather

 

P.S. Trilogija Narukvica s privjescima se nastavlja knjigom Srebrna ruža.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu