Sve naše laži

Godina izdanja: 2013.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 414

ISBN: 978-953-218-387-0

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


4 ostale knjige u istoj kategoriji:

"Prozvana "izvanredno nadarenom spisateljicom" (Literary Times), Diane Chamberlain je napisala veoma dirljiv roman o razornim tajnama koje stavljaju na kušnju kolebljivu, ali nesalomljivu vezu između sestara - vezu skovanu od ljubavi, odanosti, izdaje i oprosta."

 

Maya i Rebecca Ward su uspješne liječnice, ali tu prestaje svaka njihova sličnost. Dok su bile tinejdžerice, prisustvovale su ubojstvu svojih roditelja, no Rebecca je bila ta koja je spriječila da Maya ne postane još jedna žrtva napadača. Maya je nakon tragedije postala oprezna i stražljiva. Udaje se i živi sa svojim suprugom Adamom te se bavi mirnom liječničom praksom, a Rebecca postaje osoba koja voli riskirati.

Nakon što je razoran orkan pogodio obalu Sjeverne Karoline, Rebecca i Adam nagovaraju Mayu da im se pridruži u spasilačkim naporima. Maya napokon pristaje samo da bi udovoljila svome suprugu. Zaboravlja na svoje brige dok pomaže stradalima, a kad se njezin helikopter sruši iznad podivljale bujice, čini se da nema preživjelih.

Prisiljeni prihvatiti činjenicu da Maye više nema, Rebecca i Adam se okreću jedno drugome - najprije zbog utjehe, a potom zbog strasti - nesvjesni da je Maya živa i ozlijeđena kilometrima daleko od civilizacije i da je zaglavila sa strancima za koje nije sigurna može li im vjerovati. Daleko od sestre koja je uvijek bila uz nju da je spasi, Maya mora pronaći dovoljno hrabrosti da se pokuša sama spasiti - ne znajući da se život kakav je poznavala zauvijek promijenio.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu