Izgubljena riječ

Godina izdanja: 2013.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 540

ISBN: 978-953-218

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


Izgubljena riječ je roman koji govori o nasilju nad drugima. Tri priče odvijaju se paralelno i govore o brojnim oblicima nasilja.

 

Poznati pisac Omer Eren zapao je u stvaralačku krizu i izgubio svoju "riječ". Nakon slučajnog susreta s mladim kurdskim parom koji bejži pred turskim vlastima, kurdskom gerilskom organizacijom i ženinom obitelji, stvari se počinju mijenjati.

Emocionalno distanciran od svoje žene, znanstvenice, i svog sina, Omer putuje u domovinu tog para gdje ulazi u vezu s izuzetnom ženom te počinje shvaćati složenost te regije, vraća mu se osjećaj svrhovitosti te mu se kao nada vraća kreativnost.

 

Mješavina trilera, ljubavne priče i političkog romana, Izgubljena riječ govori o učincima nasilja, krivo usmjerenoj ambiciji i gubitku integriteta, a sve povezano s osjećajem krivnje, tjeskobom i očajem. Kroz Omereovo putovanje na istok Turske, iznutra stječemo uvid u težak položaj Kurda te razornu potlačenost i oružani sukob s kojim se kurdski narod svakodnevno suočava.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu