Alex

Godina izdanja: 2014.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 388

ISBN: 978-953-218-423-5

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


Kupci koji su kupili ovu knjigu kupili su i...

6 ostale knjige u istoj kategoriji:

Alexandra Heart je detektivka koja vjeruje jedino i isključivo sebi. Od ranog djetinjstva gaji neprijateljstvo prema suprotnom spolu, ali život je dovodi u situaciju kada će to neprijateljstvo biti napregnuto do krajnjih granica.

Poslana na tajnu misiju u rodni grad kako bi postala partnericom zgodnom detektivu Tonyju Leeu Brassu, biva odbijena jer je žensko. Zbog toga pristupa nadređenima s planom koji oni odobravaju i ona se prerušava u mladog detektiva Alexa Mendeza, nakon čega bude primljena, što ju dodatno razljuti.

Tony je neukrotivi detektiv koji želi potrčkala, a ne ravnopravnog partnera na kojeg ga prisiljava šef i mladi Alex mu se učini idealnim za tu poziciju.

Dok uzajamno neprijateljstvo raste, tragovi ih vode do striptiz-bara gdje djelatnice misteriozno nestaju i za koji sumnjaju da je paravan za veliki kriminal. Alexandra se odluči zaposliti kao plesačica pod imenom Jane i igrom slučaja postane Tonyjeva doušnica.

 

Kako će zaista izgledati nejzino žongliranje između toliko identiteta, te kako će se žena koja je neprijateljski nastrojena prema muškom rodu snaći u prljavom striptiz-baru. Ali najvažnije pitanje jest: što se događa s nestalim djevojkama i tko se nalazi na čelu kriminalne organizacije?

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu