Plima sjećanja

Godina izdanja: 2014.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 512

ISBN: 9789532184211

Još detalja


99,00 KN

Neodoljiv i napet triler pun značajki koje su Sidneya Shelldona „majstora igre pričanja“ (People), učinile međunarodnom legendom: šokantni zapleti, novac, moć i izdaja u utjecajnoj obitelji u čijem se središtu nalazi lijepa i impresivna žena čije bi ih mračne tajne sve mogle uništiti.

Najnovija zvijezda konzervativne stranke, Alexia De Vere naporno je radila kako bi ostvarila svoje političke ambicije. Brilijantna i bezobzirna supruga bogatog aristokrata Teddya De Verea, Alexia uživa u svojoj moći i kontroli što joj omogućuje da oblikuje i uništava živote.

Međutim uspjeh je iziskivao i žrtve. Njezina kći, Roxie, ogorčena mlada žena koja je dospjela u invalidska kolica nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva, smatra da joj je Alexia uništila život. Alexiin naočiti sin Michael, ugrožava obiteljski ugled kako bi ostvario svoje poduzetničke snove. Srećom, Alexia ima Teddya, odanog muža koji je spreman zaštiti je pod svaku cijenu.

No ispod pozlaćenog života i impresivne fasade Alexie De Vere skrivaju se tajne koje su ružne, prljave i smrtonosne. Kad na površinu počinju izlaziti davno pokopane tajne iz njezine mladosti stare se mržnje ponovno raspiruju i Alexia se nađe na rubu gubitka svega-svoje moći, svoje obitelji, pa čak i vlastitog života. Ženi koja se uzdigla tako visoko, sad prijeti opasan pad. Jer kad naviru plime sjećanja, jedino što bi je moglo spasiti je istina…

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu