Jedan po jedan

Godina izdanja: 2014.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 512

ISBN: 9789532184426

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


8 ostale knjige u istoj kategoriji:

O piscu:

Chris Carter je kriminalistički psiholog s višegodišnjim iskustvom koji je radio na više od stotinu slučajeva uključujući i one serijskih i drugih ubojica te opasnih zločinaca.

"Chris Carter POZNAJE serijske ubojice.

Robert Hunter ih LOVI."

Sadržaj:

Detektiv Robert Hunter iz LAP-ove Jedinice za teška ubojstva prima anonimni poziv da posjet određenu web adresu - ekskluzivni internetski prijenos. Hunter se logira i istog časa započne predstava pripremljena samo za njegove oči.

Ali pozivatelj ne želi da detektiv Hunter samo gleda, on želi i da sudjeluje; odbijanje jednostavno ne dolazi u obzir. Prisiljen na tako mučan izbor, ne može učiniti ništa drugo nego sjediti i gledati kako nepoznata žrtva biva mučena i ubijena. LAP i FBI čine sve što je u njihovoj moći da uđu u trga internetskom prijenosu, no ovaj ubojica nije amater i dobro je zameo sve svoje tragove. Prije negoli Hunter i njegov partner Garcia uopće uspiju pokrenuti istragu, Hunter prima novi telefonski poziv. Nova web-adresa. Nova žrtva. No ubojica je ovaj put svoju igru pretvorio u ubojiti reality show u kojemu svatko može sudjelovati i dati svoj glas....

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu