Taština

Godina izdanja: 2014.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica:

ISBN: 978-953-218-394-8

Još detalja

Na rasprodaji Na rasprodaji!
30,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


29 ostale knjige u istoj kategoriji:

Jane Feather, autorica romana Špijunov poljubac i Poljubac sjenki, uspješnica New York Timesa, donosi nam novi Ijubavni roman. Uživat ćete u nezaboravnoj priči punoj strastvenih emocija i uzbudljivih pustolovina....

 

Kad su je stegnule neznančeve ruke, Octavia Morgan je shvatila da je upravo počinila najveću grešku svojeg života. Džeparenje se činilo kao jedino rješenje njezine očajne situacije. No sad je uhvaćena, a slijedi još gore. Jer opasno privlačan muškarac, kojeg je upravo opljačkala, nije obična žrtva, već najzloglasniji drumski razbojnik u Engleskoj. Opterećen svojom prošlošću i žedan osvete, Lord Nick nije dobro prihvatio činjenicu da je operušan, osobito kad je to učinila prelijepa kradljivica koja se pravi nedužnom... dok nije shvatio da bi ta nepromišljena ljepotica mogla biti ključ za njegovu dugo željenu osvetu. Samo je mora zavesti. Samo je mora opčiniti. Samo je mora osvojiti, ali ne smije dopustiti da ta vješta malena kradljivica ukrade njegovo srce.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu