Portreti - umjetnički odgovori

Autor: Tricia Reichert

Godina izdanja: 2014.

Uvez: meki

Stranica: 224

Dimenzije: 15 x 20 cm

ISBN: 9789532184174

Još detalja

Na rasprodaji Na rasprodaji!
99,50 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 9 loyalty points. Your cart will total 9 points that can be converted into a voucher of 1,80 KN.


15 ostale knjige u istoj kategoriji:

Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umjetnik uz korak-po-korak fotografije i ilustracije. Bilo da želite poboljšati svoj način portretiranja tonova kože,isprobati neku novu tehniku, slikati skupni portret ili otkriti kako se koriste sjena i kontrast na slici, ova knjiga odgovara na 200 pitanja o veoma različitim temama.

Od upoznavanja s proporcijama lica do izbora pozadine, ova knjiga sadrži sve odgovore koji su Vam potrebni za stjecanja samopouzdanja i razvijanje slikarskih vještina. Detaljne korak-po-korak fotografije i ilustracije demonstriraju različite tehnike i efekte-idealno za početnike i iskusnije umjetnike - Dragocjeni i pouzdani savjeti vodećih stručnjaka o značajkama umijeća portretnog slikarstva - Tu su poglavlja o kompoziciji;poznavanju anatomije i načinu portretiranja karaktera, slikanju odjeće, korištenje uljenih boja, akrilika,olovaka i ugljena; te majstorskim tehnikama.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu