Prsten

Godina izdanja: 2009.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 412

ISBN: 978-953-218-252-1

Još detalja


99,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 9 loyalty points. Your cart will total 9 points that can be converted into a voucher of 1,80 KN.


21 ostale knjige u istoj kategoriji:

Leo Drake, "Ludi Redovnik iz Monkcresta", na zlu je glasu kao ekscentrik i pustinjak. Ali on je također i priznati stručnjak za antikvitete a upravo je zato Beatrice Poole zatražila njegovu pomoć.

Slobodoumna autorica "strašnih romana", Beatrice, traži Afroditino zabranjeno prstenje, mitsko blago za koje sumnja da je odigralo ulogu u smrti njezina strica. Beatrice smatra da je Leo jednako fascinantan kao i neki od junaka u njezinim romanima - i uvjerena je da je on jedini koji joj može pomoći. Ali nakon što je u njezinu društvu proveo samo pet minuta, Leo je siguran da nikad nije upoznao tako iritantnu ženu... i takvu koja ga može spasiti od dosade. Međutim, sklapanje saveza moglo bi se pokazati kao jedna od najvećih grešaka u njihovim životima, jer u Londonu vreba zlikovac, čeka da oni pronađu zabranjeno prstenje - odlučivši da će im dan kad ga pronađu biti posljednji na ovome svijetu...

   

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu