Djevica

Godina izdanja: 2014.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica:364

ISBN:978-953-218-430-3

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


2 ostale knjige u istoj kategoriji:

Djevica je smioni suvremeni roman o dvadeset jednogodišnjoj studentici koja očajnički nastoji izgubiti svoje djevičanstvo prije nego diplomira na sveučilištu.
Ellie Kolstakis svoj nedostatak seksualnog iskustva nikad nije smatrala problemom-sve dok je njezina liječnica nije nazvala djevicom koja se voli opijati.
Odjednom suočena s nepobitnom činjenicom da nikad nije imala dečka i jedva je stigla do treće baze- a samo su četiri mjeseca preostala do diplomiranja-Ellie se zarekla da će po hitno izgubiti svoje djevičanstvo.
Uz pomoć iskusnijih prijateljica Lare i Emme, te manje iskusnog prijatelja Paula koji se tek deklarirao kao homoseksualac, Ellie kreće u misiju uništavanja svojeg dvadeset jednogodišnjeg himena.
Može li nadvladati dominantnu grčku majku, ukrotiti neposlušne stidne dlačice u londonskim kozmetičkim salonima, izbjeći da joj neodoljivi Jack slomi srce- i riješiti se djevičnjaka jednom zauvijek?
Roman je zabavan i smion, otvoreno istražuje seksualno putovanje glavnog lika Ellie i pruža snažan uvid u društvene pritiske kojima su danas izložene mlade žene kad je riječ o seksu i statusu

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu