Lov na nevjestu

Godina izdanja: 2014.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica:

ISBN: 978-953-218-456-3

Još detalja

Na rasprodaji Na rasprodaji!
30,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


29 ostale knjige u istoj kategoriji:

U ovom uzbudljivom i neodoljivom romanu Jane Feather, tri dražesne sestre koje se bave ženidbenim posredovanjem suočene su s kobnom tužbom — Prudence, pametna i lijepa srednja sestra, mora ih spasiti.

 

LOV NA NEVJESTU - drugi dio trilogije SESTRE DUNCAN


Ubrzo nakon što agencija sestara Duncan počinje ostvarivati dobit, njihove kontroverzne novine T he Mayfair Lady uvrijede moćnoga grofa koji je odlučan u nakani da ih uništi na sudu. Našavši se u teškoj situaciji, sestre se za pomoć obraćaju najmlađem i najtraženijem engleskom odvjetniku. Sir Gideon Malvern čuven je po svom agresivnom stilu — kao i po tome da obožava izazove. Sposobna Prudence koja svoju ljepotu neuspješno skriva iza naočala i neugledne odjeće, nudi mu upravo to. No kako će sestre Duncan platiti Gideonu njegov honorar? Prudence mu predlaže nagodbu: ukoliko ih obrani na sudu, one će mu naći suprugu. Ovakvu razmjenu usluga čak ni ciničan odvjetnik poput njega ne može odbiti.
U ovoj sjajnoj novoj trilogiji nenadmašne Jane Faether, tri poduzetne sestre čuvaju tajnu koja bi mogla izazvati skandal u cijelom Londonu... U engleskom visokom društvu poznate su kao časne gospođice Duncan. No to društvo ne zna da su te elegantne i samostalne mlade ljepotice osnivačice tajne i diskretne agencije za spajanje ljubavnih parova. A posao se svakako isplati kad, jedna po jedna, nađu svoj par...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu