Brak iz interesa

Godina izdanja: 2014.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica:

ISBN: 978-953-218-

Još detalja

Na rasprodaji Na rasprodaji!
30,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


30 ostale knjige u istoj kategoriji:

U ovom uzbudljivom romanu o tri jedinstvene sestre Duncan koje se potajno bave ženidbenim posredovanjem, zgodan novi klijent stavlja najmlađu sestru Chastity u neočekivano nezgodan položaj.


BRAK IZ INTERESA - treći dio trilogije o SESTRAMA DUNCAN


Chastity sluša kako doktor Douglas Farrel navodi do bola neromantične osobine svoje potencijalne žene: mora biti bogata i imati visok položaju društvu. Instinktivno bi htjela uskratiti uslugu tom visokom, mišićavom i tamnookom liječniku, ali ne smije odbiti klijenta koji plaća. No liječnik skriva jednu tajnu: spreman je žrtvovati momački život radi svoje istinske strasti — liječenja najsiromašnijih stanovnika Londona.

Naravno, za ostvarenje tog plana potreban mu je kapital i zato je uvjeren da mu treba bogata žena s dobrim društvenim vezama. Chastity niti ne sluti da bi joj zgodan liječnik mogao ukrasti srce kad otkrije tu njegovu nesebičnu osobinu. A ako Douglas ikad podigne veo koji prekriva lice tajanstvene žene, mogao bi otkriti svoju savršenu družicu.
U ovoj sjajnoj novoj trilogiji nenadmašne Jane Faether, tri poduzetne sestre čuvaju tajnu koja bi mogla izazvati skandal u cijelom Londonu... U engleskom visokom društvu poznate su kao časne gospođke Duncan. No to društvo ne zna da su te elegantne i samostalne mlade ljepotice osnivačice tajne i diskretne agencije za spajanje ljubavnih parova. A posao se svakako isplati kad, jedna po jedna, nađu svoj par...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu