U lovu na sutra - meki uvez

Godina izdanja: 2015.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica:

ISBN: 9789532184730

Još detalja


99,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 9 loyalty points. Your cart will total 9 points that can be converted into a voucher of 1,80 KN.


Najpopularnija heroina pisca uspješnica New York Timesa Sidneya Sheldona — Tracy Whitney iz djela Ako postoji sutra — vraća se u senzacionalnom nastavku punom strasti, napetosti i zapanjujućih preokreta.

Tracy Whitney nikad nije vjerovala da bi se željela smiriti. Sa svojim ugodnim i naočitim partnerom, Jeffom Stevensom, počinila je neke od najnevjerojatnijih pljački na svijetu, uživajući u opasnosti i napetosti neobuzdanog života.

Međutim, u Tracyinu savršenu životu još nešto nedostaje: dijete. U početku se "normalan život" čini kao nova pustolovina. No kako mjeseci prolaze i nema trudnoće za kojom Tracy čezne, ona shvaća da joj nedostaje nekadašnja navala adrenalina. Kad zagonetna i lijepa neznanka uđe u njihove živote, Tracyino i Jeffovo nekoć neraskidivo partnerstvo odjednom je uništeno. Jeff se jednog jutra budi i shvaća da je Tracy otišla, nestala bez traga. Slomljeni Jeff cijelo desetljeće pokušava živjeti dalje, svjestan da je Tracy negdje stvorila nov život.

Ali ostatak svijeta vjeruje da je Tracy Whitney mrtva... sve dok niz umorstava do njezina praga ne dovede upornog francuskog detektiva. Jedanaest žrtava u deset različitih gradova tijekom devet godina — sve gradovi u kojima je Tracy izvela neke od svojih najbriljantnijih pljački. Netko se okomio na nju, manipulira nizom uznemirujućih događaja i budi zastrašujuće duhove koje je smatrala mrtvima i pokopanima.

Ta se pametna žena ponovno nade na rubu, bori se u očajničkom ruletu. No ovaj put može sve izgubiti— uključujući i muškarca kojeg ne može zaboraviti. Sutra je napokon stiglo. Ali to nije budućnost kakvu je Tracy željela...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu