Slijepi kolosijek - meki uvez

Godina izdanja: 2015.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 492

ISBN: 9789532184754

Još detalja


99,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 9 loyalty points. Your cart will total 9 points that can be converted into a voucher of 1,80 KN.


19 ostale knjige u istoj kategoriji:

"PETNAEST GODINA RADIM NA UBOJSTVIMA I JEDNOSTAVNO OSJEĆAŠ LOŠU VIBRU NEKOG MJESTA. STEKNEŠ OSJEČAJ ZA TAKVE STVARI. A TA ŠUMA... NEŠTO ZAISTA NIJE U REDU S NJOM..."

Sedamnaestogodišnjakinja Megan Carver je neobična bjegunica — odlikašica iz sretne obitelji marljiva učenica koja nikad ne radi probleme. Nakon šest mjeseci, nema joj nikakva traga.
Istražitelj David Raker bavi se pronalaženjem nestalih osoba i zna što je žalovanje. Pozna i mračan svijet gubitka voljene osobe.

I zato, kad ga Meganini roditelji unajme da otkrije što joj se dogodilo, vidi svu njihovu bol — ali zna da se najmračnije tajne zakapaju veoma duboko.
A Meganina tajna mogla bi ga stajati života...
Jer, dok istražuje njezin nestanak, shvaća da je sve laž: njoj bliske osobe su mrtve, drugi su previše prestravljeni da bi govorili. Ubrzo zavjera šutnjedovodi Rakera do šume na rubu grada. Na mjesto s jezivom prošlošću - mjesto koje je nekad bilo lovište brutalnog i psihopatskog serijskog ubojice.

Mjesto koje se zove Slijepi kolosijek...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu