Nije baš tako lako - meki uvez

Godina izdanja: 2015.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica:

ISBN: 9789532184990

Još detalja


79,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 7 loyalty points. Your cart will total 7 points that can be converted into a voucher of 1,40 KN.


2 ostale knjige u istoj kategoriji:

Žene iz serije Seks i grad svakodnevno imaju spoj, kao i one normalnija izgleda u seriji. Djevojke, zašto onda ja nemam? Ako i ja želim zabavan život djevojke od dvadeset i nešto godina kakav mi je suđen, morat ću se više potruditi.


Ellie je nekoć bila djevica, ali sad je žena sa seksualnim iskustvom. Pa, s nešto malo seksualnog iskustva. Također mora otplatiti dug, radi bez plaće kao pripravnica u časopisu i ima tri sustanara koji su joj dodijelili sobu s jednim krevetom kakva odgovara osobi koja nije u vezi. To je u redu. Ionako ne želi jednog dečka — želi ih više.

Ukoliko je seks dovoljno uzbudljiv, njezina šefica bez skrupula to može iskoristiti za kolumnu. No nakon silnog truda da iskuša sve što smatra svojim pravom, Ellie počinje shvaćati da za sobom ostavlja emocionalni kaos. Pokazalo se da seks može biti kompliciran — a previše prepuštanja ima i negativnu stran...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu