Udovica - meki uvez

Godina izdanja: 2016.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 424

ISBN: 978-953-218-

Još detalja


89,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 8 loyalty points. Your cart will total 8 points that can be converted into a voucher of 1,60 KN.


1 ostale knjige u istoj kategoriji:

Uvodna poglavlja možete downloadati na sljedećem linku (pdf):

udovica.pdf


SUPRUG PUN LJUBAVI ILI BESKRUPULOZNI UBOJICA... ONA BI ZNALA, ILI MOŽDA NE BI?

Kad je policija počela postavljati pitanja, Jean Taylor se pretvorila u sasvim drugu ženu, u ženu koja je omogućila sebi i svome mužu da i dalje nastave život, iako su se počele događati sve gore i gore stvari... No njezin muž je poginuo prošloga tjedna. A Jean se opet potpuno promijenila.

Tijekom godina mnogo toga nije rekla o zločinu za koji je bio osumnjičen njezin muž. Bila je previše zauzeta time da bude savršena žena i ostane oslonac svome mužu, usprkos optužujućim pogledima i zlostavljanju anonimne javnosti. Sada više nema razloga šutjeti. Ljudi žele čuti njezinu priču. Žele znati kako je mogla živjeti s takvim muškarcem. Sada im može reći da je među njima bilo tajni. U svakom braku uvijek ima tajni. Svi žele čuti istinu.

No Jean je u posljednjih nekoliko godina dobro naučila jednu lekciju — da može ljude uvjeriti u bilo što...


"Izvanredan psihološki triler! Bartonova pomno razmotava ovu mračnu intimnu priču o strašnom zloćinu, braku koji guši i lažima koje supružnici ne govore samo jedno drugome, već i samima sebi kako bi mogli nastaviti sa životom. Kraj me oborio s nogu"
Lisa Gardner, najprodavanija spisateljica prema New York Timesu


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu