Žena u crvenom

Godina izdanja: 2016.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 464

ISBN: 978-953-218-541-6

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


5 ostale knjige u istoj kategoriji:

Autorica uspješnica New York Timesa i jedna od najpronicavijih spisateljica suvremenih romana napisala je dojmljivu priču o ljubavi i iskupljenju. O ženi koja će učiniti sve kako bi nadvladala osobnu tragediju koja joj je oduzela sve što je voljela..

Alice Kessler provela je devet godina u zatvoru zbog pokušaja ubojstva pijanog vozača koji je ubio njezina starijeg sina. Sad se vratila kući na otok Grays da ponovno uspostavi bliskost s drugim sinom. Njezin dječak, Jeremy, sad gnjevni tinejdžer, pogrešno je optužen za silovanje. Majka i sin ujedine se u očajničkom nastojanju da dokažu njegovu nevinost. Alice se istodobno mora boriti protiv čovjeka koji ju je strpao iza rešetaka, a u međuvremenu je postao gradonačelnik njezina rodnoga grada. Pomaže joj Colin McGinty, udovac i bivši alkoholičar koji se također nedavno vratio na otok nakon smrti svoga djeda, poznatog umjetnika čije je najpoznatije djelo portret pod nazivom "Žena u crvenom". Slika prikazuje Aliceinu baku.

Dok se Alice i Colin upuštaju u krhku ljubavnu vezu, postupno se razotkriva neobična sudbina koja ih povezuje. U priči u kojoj se isprepliće prošlost sa sadašnjošću otkrivamo što se krije iza portreta, zabranjena romantična veza između Williama McGintya i Eleanor Styles za vrijeme rata. Saznajemo opasnu tajnu koja ih je u njihovoj ljubavi povezala čvršće od ičega. Tajnu koja će se više od pola stoljeća kasnije razotkriti...

"Kad počnete čitati ovu divnu knjigu, nećete je moći ispustiti iz ruku." — KRISTIN HANNAH
"Ovo je njezina dosad najbolja knjiga. Dalekosežna i intimna... Jednostavno briljantna." — LUANNE RICE
"Eileen Goudge stvorila je prelijepu priču o gubitku, iskupljenju i nadi. Žena u crvenom pravo je remek-djelo." — BARBARA DELINSKY

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu