Glumeći ples

Godina izdanja: 2016.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 476

ISBN:  9789532184440

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


4 ostale knjige u istoj kategoriji:

Najnoviji roman najprodavanije autorice knjige The Silent Sister koji će vas opčiniti napetošću i izvrsnim pripovjedačkim stilom.

M0LLY ARNETTE izvrsno čuva tajne. Ona i suprug žive u San Diegu i nadaju se da će uskoro posvojiti dij ete. No ona je prestravljena cij elim tim postupkom. Dok provjeravaju njezinu prošlost i pitanja naviru jedno za drugim, boji se da će na površinu isplivati prava istina o njezinu djetinjstvu u Sjevernoj Karolini koja neće ugroziti samo njezine šanse za posvajanje djeteta, već i njezin brak.

Prije dvadeset godina, pobjegla je od svoje obitelji, nakon jednog šokantnog događaja koji ju je shrvao i razorio povjerenje u one koje je voljela: svoju majku, ženu koja ju je odgojila, a za koju govori da je mrtva iako je živa i zdrava, svoju biološku majku čija je tajanstvena nazočnost uzrokovala mnoge probleme, te oca kojeg je obožavala i čija smrt ju je nagnala na bijeg iz male zajednice Morrison Ridgea.

Sada, dok pokušava iznaći način da se pomiri sa svojom prošlošću i prihvati budućnost punu obećanja, otkriva kako čak ni ona ne zna što se točno dogodilo u njezinoj obitelji. Ispripovijedan divljenja vrijednim stilom autorice i njezinim talentom za otkrivanje tajni ljudskog srca, Glumeći ples je priča o obitelji i lažima te isprepletenosti jednoga i drugoga.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu