Osiguranje

Godina izdanja: 2017.

Uvez: meki

Format: 12,5 x 20,5

Stranica: 274

ISBN: 9789532185010

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


SIGURNOST. LUKSUZ. MANDERLEY.
Manderley Resort blještav je novi hotel od dvadeset katova na kalifornijskoj obali. Uskoro će otvoriti svoja vrata i svijet će - barem oni koji si to mogu priuštiti - ući u palaču obilja i osiguranja bez premca.

No netko je odlučio da se Manderley nikad neće otvoriti. Osoblje nema pojma da se motri na svaki njihov pokret, a tijekom narednih dvanaest sati netko će ih ubijati, jedno po jedno. Autorica Gina Wohlsdorf piše po uzoru na Edgara Allana Poea i Stephena Kinga, uz dubok naklon za Daphne du Maurier. Narativnu ingenioznost i britku prozu povezuje s brzim preokretima i zapanjujućim terorom.

Osiguranje je horor priča u svom najboljem izdanju. Šokantan triler, briljantna narativna zagonetka i višeslojna ljubavna priča, Osiguranje je debitantski roman neustrašive i darovite spisateljice.

STRAŠNA ISTINA O MANDERLEYU JE TA DA NETKO UVIJEK GLEDA.

"SPOJ GRAND HOTELA I PSIHA U DOBA NADZORNIH KAMERA..."

"ORIGINALNO I MAŠTOVITO... Neodoljiva napetost, čisti teror i dirljiva ljubavna priča." - SANDRA BROWN, autorica uspješnica New York Timesa

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu