Tajanstvena žena

Godina izdanja: 2017.

Uvez: tvrdi

Format: 12,5 x 20,5

Stranica: 362

ISBN: 9789532185836

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


21 ostale knjige u istoj kategoriji:

Drugi roman Amande Quick o Damama iz Lantern Streeta govori o zločinu, strasti i paranormalnim tajnama viktorijanskog Londona.


Ispod neugledne sive suknje gospođice Beatrice Lockwood čeka spremam pištolj, jer je Beatrice profesionalna družbenica na tajnom zadatku — i s tajanstvenom prošlošću — stoga mora u svakom trenutku biti spremna na borbu za život ili smrt.

No ipak je nepripremljenu iznenadi muškarac opasna izgleda. Pomaže joj u rješavanju zločina ispred plesne dvorane i potom nestaje u mraku, ostavivši joj samo svoju posjetnicu. Zove se Joshua Gage i tvrdi da pozna njezine poslodavke.

Osim te činjenice, taj muškarac je potpuna zagonetka, sa štapom od ebanovine i čelika i hipnotički smirenim glasom... Joshua je tajni agent koji radi za Krunu i jednako je zaintrigiran. Osobno je zainteresiran za gospođicu Lockwood, osumnjičenu kradljivicu i ubojicu, kao i prevaranticu koja tvrdi da posjeduje parapsihološke moći.

Potraga za njom odvraća ga od nakane da se baci u more i potiče njegovu znatiželju,jer želi otkriti pravu Beatrice Lockwood, čiji duh nije toliko nježan kao njezino lice i tijelo. Doduše, u jedno je siguran: ta je crvenokosa ljepotica bila prisutna one noći kad je na Akademiji okultnoga ubijen Roland Fleming. Bila kriva ili ne, Beatrice ga po krvavom tragu vodi do ucjenjivača, hipnotičara i luđaka putem koji će ih oboje dovesti u kandže ubojice imenom Kostur...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu