Dok nas smrt ne rastavi

Godina izdanja: 2017.

Uvez: tvrdi

Format: 12,5 x 20,5

Stranica: 376

ISBN: 9789532185867

Još detalja


160,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 3,20 KN.


21 ostale knjige u istoj kategoriji:

Calista Langley vodi ekskluzivnu agenciju za upoznavanje u viktorijanskom Londonu. Njezini su klijenti ugledne dame i gospoda koji su sami na svijetu.
No tada joj opasno opsjednuta osoba počinje slati sitnice i darove prikladne samo za one u najdubljoj koroti — crno zrcalo, bočicu za suze, prsten s crnim kamenom. Na svemu su ugravirani njezini inicijali.
Očajnički tražeći pomoć i bojeći se da policija neće biti od koristi, Calista se obraća Trentu Hastingsu, povučenu autoru popularnih kriminalističkih romana.
Trent u nju nema povjerenja jer misli da možda iskorištava njegovu usamljenu sestru, jednu od svojih klijentica. Mučna ga je prošlost naučila obuzdavati emocije, čak i kadtrenutna privlačnost ugrozi njegovu odlučnost.

Dok Trent i Calista proučavaju dosjee odbijenih klijenata u nadi da će otkriti tko je muči, postaje jasno da opasnost možda proizlazi iz Calistine vlastite tajne prošlosti - te da će nepoznatu osobu zadovoljiti samo njezina smrt...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu