Djevojčica koja je pila mjesečinu - meki uvez

Godina izdanja: 2018.

Uvez:meki uvez

Format: 12,5 x 20,5

Stranica:400

ISBN:9789532185935

Još detalja

Snižena cijena!
30,00 KN

89,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


16 ostale knjige u istoj kategoriji:

Epska priča o djevojčici koju je odgojila vještica, o čudovištu iz močvare i savršeno sićušnom zmaju koji mora otključati moćnu magiju zakopanu duboko u njoj.

Ljudi iz Protektorata svake godine ostavljaju bebu vještici koja živi u šumi. Nadaju se da će je tom žrtvom spriječiti da terorizira njihov gradić. No vještica u šumi, Xan, dobra je osoba. Svoj dom dijeli s mudrim močvarnim čudovištem i savršeno sićušnim zmajem. Xan spašava djecu i daje ih obiteljima na drugoj strani šume. Tijekom putovanja bebe hrani zvjezdanom svjetlošću.
Xan jedne godine bebu slučajno nahrani mjesečinom umjesto zvjezdanom svjetlošću, a time obično dijete napuni nevjerojatnom magijom. Xan tada zaključuje da djevojčicu, kojoj daje ime Luna, mora odgojiti kao vlastitu unuku. Kako se približava Lunin trinaesti rođendan, njezina se magija počinje aktivirati – s opasnim posljedicama.
U meðuvremenu, mladi je čovjek iz Protektorata čvrsto odlučio osloboditi svoje sugrađane tako što će ubiti vješticu. U blizini se okupljaju opasne ptice s nepoznatim namjerama. Vulkan koji je stoljećima mirovao tutnji tik ispod zemljine površine. A žena s tigrovim srcem vreba.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu