Brojanje ovaca - meki uvez

Godina izdanja: 2018.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 164

ISBN: 978-953-218-

Još detalja


49,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 4 loyalty points. Your cart will total 4 points that can be converted into a voucher of 0,80 KN.


16 ostale knjige u istoj kategoriji:

U ovoj filozofskoj, duhovitoj i dovitljivoj zbirci svakodnevnih zapažanja švedskog književnika koji je postao uzgajivač ovaca, i pronašao mir daleko od užurbanog i kaotičnog modernog urbanog života, Norvegian Wood sreće se s The Tao of Pooh.

Jedna od zabavnih stvari u uzgoju ovaca je ta što je to ponekad mnogo više od posla i dužnosti. Možda se taj osjećaj najbolje može sažeti u misli da nisam ja taj koji drže ovce, već ovce drže mene. Kad Axel Linden iznenada ostavlja život književnika u gradu i odlazi na farmu koju je naslijedio - zajedno ša stadom ovaca koje stalno bježe - ima prilično naivnu predodžbu o tome kakav je farmerski život: prava muka.

No kako vrijeme prolazi i Axel se polako privikava na ritam farme i čuvanje ovaca, njegova naivnost nestaje i postupno je zamjenjuje novo razumijevanje duhovnih i emocionalnih vrijednosti fizičkog rada, briga za druga živa bića i povezivanje sa zemljom. Zapisujući svoja zapažanja i misli u kratkim dnevnim crticama, Brojenje ovaca je meditativna i neodoljivo zabavna knjiga koja istražuje mala čuda našega svijeta i slavi pastirski život, prikazujući kako su često u životu najvažnije upravo male stvari.

Axel Linden rođen je 1972. Živi sa svojom obitelji na farmi u okrugu Ostergotland na jugoistoku Švedske. Njegov prvijenac je knjiga On Sheep.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu