Catalina - meki uvez

Godina izdanja: 2018.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 290

ISBN: 978-953-218-

Još detalja

Snižena cijena!
30,00 KN

89,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


16 ostale knjige u istoj kategoriji:

Magnetski provokativan debitantski roman o mladoj ženi koja po završetku ljubavne veze srlja nizbrdo. Elsa Fisher nezaustavljivo tone. Odnosno, to je njezin plan.

Upravo je dobila otkaz u MoMA-i,nakon veze s oženjenim šefom,te se povlači u Los Angeles kako bi svoju otpremninu spiskala na sve što je potrebno da joj ublaži bol. Napušteni krug prijatelja s fakulteta (prijateljica iz djetinjstva Charlotte, njezin ćudljivi muž Jared i Elsin bivši muž, Robby) primaju je raširenih ruku.

Misleći da je ona na odmoru, svoj ponovni susret planiraju proslaviti izletom na otok Catalinu,uz obilje alkohola. No Elsa ne želi slaviti. lzgubljena je, usamljena i puna bijesa te jedino želi potonuti onoliko duboko koliko će joj to omogućiti droga i alkohol. Na Catalini, njezino odlučno samouništenje i nepromišljenost razotkrivaju bolne uspomene i mračne žudnje, dovodeći u opasnost sve u skupini.

Uz pritajenu zloslutnost Patricie Highsmith i kontroverzije Breta Eastona Ellisa, Liska Jacobs uvodi vas u um gnjevne, nesmotrene mlade žene sklone uništenju — na svakoj se stranici osjeća spoznaja da Elsin put ne vodi do sretnoga mjesta. Catalina je kompulzivno, neodoljivo mračno istraživanje ljepote, ljubavi i prijateljstva, a katkad i toksičnih žudnji koje nas nose.


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu