Oštećeni - meki uvez

Godina izdanja: 2018.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 370

ISBN: 978-953-218-621-5

Još detalja


89,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 8 loyalty points. Your cart will total 8 points that can be converted into a voucher of 1,60 KN.


1 ostale knjige u istoj kategoriji:

U najeksplozivnijem i najzakučastijem psihološkom trileru nakon romana Žena na prozoru, savršena ljubavna priča vodi do savršena zločina.


Ono što me plaši: Kad Charlie plače. Bolnice i jezera. Kad Ian pije votku u podrumu. ISIL. Kad se Iannaljuti... Daje nešto samnom veoma, veoma loše.


Ljubav između Maddie i lana počela je slučajnim susretom na zabavi s druge strane oceana. On je služio u britanskoj vojsci, a ona je bila spisateljica u posjetu kod najbolje prijateljice Jo. Gotovo dva desetljeća kasnije, u bralcu i s predivnim sinom, Charlieem, vode savršen život u predgrađu u srednjoj Americi.

No kad nesreća na kampiranju Maddie ostavlja ružan ožiljak, ona počne odlaziti na terapiju pisanjem gdje postupno razotkriva svoje strahove po pitanju lanova PTSP-a, zabrinutost za sigurnost njihova sinčića Charliea, te zamršene i burne prošlosti bračnoga para s Jo.

Od Balkana do Engleske, od Iraka do Manhattana, te na koncu do obična obiteljskog doma u Kansasu, šesnaest godina ljubavi i straha, pustolovina i sumnji, kulminira u Danu ubijanja, kad mahniti poziv službi 911 i dovede policiju na mjesto šokantna zločina. No što je u tom lijepom domu krenulo po zlu

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu