Udovica u sjeni

Godina izdanja: 2018.

Uvez: meki

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 488

ISBN: 978-953-218-627-7

Još detalja


99,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 9 loyalty points. Your cart will total 9 points that can be converted into a voucher of 1,80 KN.


Mlada američka au pair djevojka, Charlotte Clancy, nestane bez traga u Mexico Cityu. Slučaj ostaje neriješen, ali će posljedice biti strašne.

Deset godina kasnije, L.A. potresaju nasilna umorstva. Psihologinja Nikki Roberts veza je između žrtava, a njezini su pacijenti u središtu tajanstvene mreže. Policija se našla pred zidom pa Nikki angažira Dereka Williamsa, privatnog istražitelja koji se ne boji staviti ruku u osinje gnijezdo. Williams je davno osujećen u istrazi nestanka Charlotte Clancy, ali kad se u novom poslu pojavi jedno ime, on bez oklijevanja kreće na opasan put u prošlost. Opasan je manipulator donio smrtonosnu igru na ulice L.A.-a.

U zločinu koji se proteže kroz desetljeća, čini se da Nikki Roberts previše zna - a nemilosrdni ubojica zna cijenu njezine šutnje. U tom pokvarenom gradu, gdje su prijatelji i neprijatelji isti ljudi, Nikki mora sama pronaći izlaz.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu