Obmana - tvrdi uvez

Godina izdanja: 2019.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 519

ISBN: 9789532186529

Još detalja

Snižena cijena!
144,00 KN

160,00 KN

(cijena snižena za 10 %)

Loyalty program By buying this product you can collect up to 14 loyalty points. Your cart will total 14 points that can be converted into a voucher of 2,80 KN.


3 ostale knjige u istoj kategoriji:

Prva knjiga iz serijala Doggerland.

Prvijenac nove talentirane spisateljice - uđite u jedinstveni svijet Doggerlanda.

 

Ujutro nakon Oistre, velike svečanosti kamenica na najvećem dogerlandskom otoku Heimou, detektivka inspektorica Karen Eiken Hornbi budi se u hotelskoj sobi s velikim mamurlukom i jednako velikim kajanjem zbog onoga što se dogodilo te noći.

Istoga jutra, na drugom kraju otoka, u vlastitoj kuhinji, pronađena je brutalno ubijena žena. Vijest o ubojstvu silno pogađa malu, čvrsto povezanu zajednicu. Za rješavanje slučaja zadužena je Karen, ali joj istragu jako otežava činjenica što je njezin šef bivši žrtvin muž. I muškarac uz kojega se tog jutra probudila u hotelu. Svjesna je opasnosti da će se morati uplesti u složene obiteljske odnose. Karen otkriva neke tragove, ali tako bi mogla iskopati davno zakopane tajne. Možda je cijela priča započela 1970-tih, u skrovitoj otočnoj komuni. Možda ima korijene u telefonskom pozivu toga proljeća. I možda ima malo istine u tračevima i šaputanjima u pivnici Zec i vrana. Iako se veoma trudi, Karen ne uspijeva otkriti motiv ubojstva, stoga traži odgovore kopajući po prošlosti otočja. Obmana ima jako duboko korijenje.

Ovo je prva knjiga iz serijala s detektivkom inspektoricom Karen Eiken Hornby u glavnoj ulozi.

 

Doggerland: Obmana je knjiga koju nećete htjeti odložiti, a kad to budete morali, brzo ćete joj se vratiti. To je priča o istrazi ubojstva, stanovnika otočja i same Karen. Svakako preporučujemo. - Akademibokhandeln's Early Readers Group

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu