Zelenooka - Inna Moore

Izdavač: Felix Liber d.o.o., Rijeka

Godina izdanja: 2019.

Uvez: meki

Format: 21 x 14

Stranica: 304

ISBN: 9789538304033

Još detalja


99,00 KN

30 ostale knjige u istoj kategoriji:

Miller i Kat.

Ona je opaka, samostalna i britkog jezika. Život je nije mazio. A on? On je zgodan muškarac, sklon fetišima, nepovjerljiv i pod dojmom nakon prvog divljeg susreta s Kat.
Kad se sudare dvije dominantne osobnosti, frcaju iskre i psovke, kidaju se živci.
Otvorite svoje svjetonazore, preispitajte se što je grijeh jer Kat će vam pokazati kako žena može biti GREŠNA i kad samo želi ostati SVOJA, JAKA i NEOVISNA.
Kat je inteligentna i snalažIjiva, spontana i sebi dovoljna. Ona je moja druga ličnost. Ona jača, ona koja se bori za sebe, koja ne preza ni pred čim, nikoga se ne boji, nikoga ne pušta blizu. Ima li grijeha koji mi je stran?

Knjiga koja će vas natjerati na smijeh i suze, natjerati da razmislite o dugotramosti života i natjerati da baš na život gledate upravo  onako kakav jeste, prolazan.
Zato oprostite drugima, ne zato što zaslužuju, već zbog svog osobnog mira.
Budite divIji kao Kat, ali volite kao Ava. - Kiki Knox

Kada te život baci na koljena, sagradiš bedeme oko sebe i svog srca da bi preživjela. I rijetko tko bude dostojan da bi ga pustila unutra između tih zidina iza kojih je tvoja suština, kako bi upoznao tebe pravu. Hvala ti, draga lnna što si mi omogućila da kroz tvoje pisane redove upoznam Kat. Ja nju obožavam! Moju hrabru Kat, tu prkosnu i snažnu ženu koja se odvažila voljeti... - Alex The Bookwitch

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu