Američki brak - meki uvez

Godina izdanja: 2019.

Uvez: meki

Stranica: 332

Format: 12,50 x 20,50 cm

ISBN: 9789532186635

Još detalja

Snižena cijena!
71,10 KN

79,00 KN

(cijena snižena za 10 %)

Loyalty program By buying this product you can collect up to 7 loyalty points. Your cart will total 7 points that can be converted into a voucher of 1,40 KN.


16 ostale knjige u istoj kategoriji:

Jedan od najhvaljenijih romana 2018.

Nedavno vjenčani Celestial i Roy utjelovljenje su američkog sna i novog Juga. On je mladi službenik na odgovornom položaju, a ona umjetnica na pragu uzbudljive karijere. No, dok se navikavaju na rutinu zajedničkog života, razdvoje ih okolnosti koje nisu mogli ni zamisliti. Roy je uhićen i osuđen na dvanaest godina zatvora za zločin za koji Celestial zna da ga nije počinio. Premda je vatreno neovisna, Celestial odjednom ostaje sama i izgubljena te pronalazi utjehu kod Andrea, svoga prijatelja iz djetinjstva i kuma na njihovu vjenčanju. Dok Roy provodi vrijeme u zatvoru, ona ne uspijeva zadržati ljubav koja je bila središte njezina života. Royeva je presuda nakon pet godina poništena i on se vraća u Atlantu, spreman nastaviti njihov zajednički život. Ova je dirljiva ljubavna priča duboko pronicav pogled u srca i umove triju osoba koje sile izvan njihove kontrole istodobno povezuju i razdvajaju. Američki brak je remek-djelo književnosti, intiman pogled u duše ljudi koji se moraju pomiriti s prošlošću i istodobno napredovati - s nadom i patnjom - u budućnost.

"Izmectu ostaloga, Tayari nas svojim riječima može dirnuti u dušu." - Oprah Winfrey

"Dirljiv prikaz posljedica nepravedne presude za mladi afroamerički bračni par." - Barack Obama "Emotivno... Prekrasno napisano." - The New York Times "Briljantno i dirljivo... Nezaboravno." - USA Today "Napeta i aktualna ljubavna priča... Prepuna hrabrih pitanja o rasi i klasi." - People "Neodoljivo." - The Washington Post "Epsko... Transcendentalno... Trijumfalno." - Elle

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu