Buđenje srca

Godina izdanja: 2011.

Uvez: tvrdi

Format: 23,5 x 15,5

Stranica: 260

ISBN: 978-953-218-291-0

Još detalja


120,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 12 loyalty points. Your cart will total 12 points that can be converted into a voucher of 2,40 KN.


2 ostale knjige u istoj kategoriji:

U tridesetoj godini Betty J. Eadie u bolnici doživjela je blizak susret sa smrću nakon što se podvrgnula operaciji. Događaji koji su uslijedli opisani su u knjizi U zagrljaju svjetlosti, nazvani su najdubljim ikad doživljenim iskustvom blizu smrti i dirnuli su srca milijuna čitatelja diljem svijeta.

Betty J. Eadie vratila se s iskonskom porukom o bezuvjetnoj Božjoj ljubavi koju nadahnuto iznosi i u knjizi Na valovima ljubavi, djelu obilježenom njezinim duhovnim bogatstvom. Dijeleći priče iz tisuća pisama što ih je primila autorica govori o mnogim stvarima - smislu života, ulozi zla, zlostavljanju djece, dvojbama religije, pobačaju i mnogima drugima.

I ova knjiga, Buđenje srca, zrači jasnom porukom - snagom bezuvjetne Božje ljubavi koja nam pomaže u otkrivanju Božanske svjetlosti u nama.A sva naša svjetla jače blistaju kada ih dijelimo s drugima....

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu