Tozuki

Godina izdanja: 2015.

Uvez: meki

Format: 19,5 x 12,5

Stranica: 574

ISBN: 9789533381527

Još detalja


39,90 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


30 ostale knjige u istoj kategoriji:

Tozuki, objavljen 1922. godine, je društveni roman čija radnja je smještena u prvim godinama Jugoslavije. Naslov romana je kratica za tajno udruženje švercera, ubojica i potkupljivih ministara koji se nekažnjeno sklanjaju u inozemstvo.

Prokleta je to dinastija. Živjela je od krvi i umorstva, a sada pod slomljenim prijestoljem uništena i mrtva još uvijek vuče za sobom lješine i na njima kani sagraditi novi prijestolj. Na kovčezima s mrtvacima! Ni u snu ne bih pomislio da ima još ljudi koji bi se još danas htjeli za tu dinastiju eksponirati. Razmotri samo tu beskrajnu infamiju: umorenoga čovjeka svoga protivnika šalju u kovčegu baš u Zagreb. Vidiš, to je ona tajnovita tendencija koju si ti naslutio već u Mariboru, a da nisi znao kakvu pogađaš strašnu istinu! To je besprimjerna drska poruka — cinička prijetnja svima nama koji smo se otkinuli od Habsburgovaca i svom smo dušom Jugoslaveni. Ali na ovu poruku ja ću im odgovoriti. Neću mirovati dok ubojicu nemam u šakama.
Predzadnja u nizu dosad neobjavljenih knjiga Marije Jurić Zagorke, u izdanju Jutarnjeg lista, donosi nam uzbudljivu priču o tajnoj zločinačkoj organizaciji povezanoj s političkim vrhom. Kao i dosadašnji Zagorkini neobjavljeni naslovi u ovom serijalu vjerujemo da će vas Tozukiočarati i da je vrijedilo čekati sve ove godine ne bi li se napokon po prvi put pojavio izdan kao knjiga i našao u vašim rukama.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu