Dama s prošlošću

Godina izdanja: 2021.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 390

ISBN: 9789532187069

Fiksni tečaj konverzije: 1€= 7,53450

Još detalja

Na rasprodaji Na rasprodaji!
30,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


22 ostale knjige u istoj kategoriji:

Ljepota i glamur isrepliću se s prijevarom i osvetom u ovom uzbudljivom romanu Amande Quick, autorice bestselera New York Timesa.


Lyra Brazier, pripravnica u istražiteljskoj agenciji i najnovija stanovnica Burning Covea, uznemirena je kad njezina šefica osjednom nestane. Lyra zna da se nešto dogodilo Raini Kirk te krene za njom u ekskluzivni hotel i salon ljepote. Salon ljepote poznat je po luksuznim ponudama i prestižnoj klijenteli, a podrijetlo imućne pripadnice visokoga društva, što ga je Lyra očajnički željela ostaviti iza sebe, savršeno je pokriće za njezin pothvat. Manjak istražiteljskog iskustva Lyra nadomješta instinktom, ali nije sretna kad joj Luther Pell, Rainin opasni ljubavnik, nametne iskusnijeg partnera koji bi joj trebao pomagati.

 

No umjesto uglađenog privatnog detektiva koji nosi pištolj, Simon Cage je povučeni trgovac antikvarnim knjigama, muškarac staložena držanja i zagonetna pogleda. Lyra sumnja da je Simon mnogo više od onoga što se čini, a njezini instinkti dobiju potvrdu kad stignu u hotel i predstave se kao tek vjenčani par: Simon ima jedinstveni dar koji mu omogućuje otkrivanje tajni, vještina koja je od vitalne važnosti za pronalaženje Raine.

 

Neobičan par upada u zečju rupu iskrivljenih glasina i nestalih pripadnica visokoga društva, otkriva da je salon ljepote fasada za nešto mnogo mračnije no što su zamišljali. Uz ubojicu koji hara naokolo, Raina nije jedina u velikoj opasnosti - Lyra je sljedeća.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu

Posebna ponuda

Sve posebne ponude