Skandal

Godina izdanja: 2010.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 420

ISBN: 978-953-218-272-9

Još detalja


99,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 9 loyalty points. Your cart will total 9 points that can be converted into a voucher of 1,80 KN.


21 ostale knjige u istoj kategoriji:

S ugledom zauvijek zamrljanim mladenačkom indiskrecijom, ljupka Emily Faringdon pomirila se sa životom usidjelice, ali tada slučajno nailazi na neobičnu korespondenciju i zaljubljuje se preko glave.
Senzibilan, inteligentan i plemenit, čovjek s kojim se dopisivala kao da utjelovljuje sve o čemu je Emily ikad sanjala. Ali Simon Augustus Traherne, tajanstveni grof od Bladea, uopće nije onakav kakvim se doima.
Opsjednut mračnim, tinjajućim strastima i tragičnom tajnom duboko zakopanom duboko u duši, Blade ima cijeli London pod svojom vlašću, ali ne i Emily... nikad Emily. Jer čak i kad se predaje njegovim zavodničkim čarima, zna koji je pravi razlog za njegovo udvaranje. Također zna da mora doprijeti do srca tog zlatookog zmaja prije nego osvetnički demoni njihovih isprepletenih prošlosti unište jedinu ljubav koju je u životu upoznala...

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu