Kasno je za vjenčanje

Godina izdanja: 2010.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 408

ISBN:978-953-218-274-3


Još detalja

Na rasprodaji Na rasprodaji!
30,00 KN

Loyalty program By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 KN.


21 ostale knjige u istoj kategoriji:

Poziv na seosku zabavu u dvorcu omogućuje Tobiasu i Laviniji savršeno rješenje za njihov najveći izazov: kako pobjeći od kaosa i radoznalih pogleda u Lonodnu i zamijeniti ih za udaljeno, opuštajuće i povrh svega romantično utočište. No planovi ljubavnika se izjalove kada se pojavi predivna žena iz Tobiasove prošlosti. Ljepota Aspasije Gray uznemiruje jednako kao i njena povezanost s Tobiasom. Njezin davno preminuli zaručnik bio mu je prijatelj, a pritom i ekscentrični ubojica. Zbog nje je Lavinije više nego malo zabrinuta, pogotovo budući da se njezin susret s Aspasijom dogodio kada ju je zatekla u njegovoj spavaćoj sobi.

Čini se da Aspasia traži zaštitu nakon što je primila zlosutnu poruku koja jezivo priziva prošlost. Kada događaji što slijede navedu na zaključak da netko oponaša metode mrtvog ubojice, prepreke između Lavinije i Tobiasa doimaju se sve veće, a i znatno smrtonosnije.

Uskoro će partnerstvo Lake i Marsh morati upregnuti sve svoje talente ne bi li zbunili zlikovca koji je tako nepristojno prekinuo njihov ljubavni sastanak. Tek će se tada moći ponovo posvetiti ugodnijim stvarima.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu